כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

דוד קליגר No Comments on כך מכינים תבשיל ירקות וקינואה • ניחוחות שבת

כמידי יום חמישי בתוכנית 'ניחוחות שבת' עם השף-קונדיטור מירי זורגר, בה בין השאר היא נותנת מתכונים והפעם מתכון לתבשיל ירקות וקינואה

23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

תבשיל ירקות וקינואה!

מצרכים:
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגורדים לג'וליאן
2 סלסילות פטריות קצוצות
2 קישואים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כוסות אפונה קפואה
2 כוסות קינואה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
תחילה מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
מוסיפים את הקינואה עם 4 כוסות מים מתבלים
מבשלים לרתיחה טועמים ומתקנים תיבול
מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות או עד שנגמרים הנוזלים

האזינו:



0 תגובות